“ We took over 1.5 million body measurements from 10,000 women to inform the
Summersalt fit. ”
Exclusive

LUXURIOUS and
Contemtporary
Appeal for
Every Woman

Meer Balans

Hoe krijg je
meer balans?

10 Milion Trust

Wil je informatie voor een groepje vrouwen? In een netwerkclub, op de sportschool of gewoon een groep vriendinnen? Ik kom graag langs voor een presentatie.

Bewegen, gezonde voeding en tijd voor jezelf. Het zijn belangrijke elementen voor een fijn en gezond leven. Het levert ook een bijdrage aan het aanpakken van jouw overgangsklachten.

Door dagelijks minimaal een half uurtje te bewegen (wandelen, fietsen, zwemmen) kom je weer meer in balans. Ook gezond eten is een belangrijke factor. Als vrouw in de verschillende rollen van moeder, dochter, partner, vriendin, zus en meer zijn we geneigd om ons zelf te vergeten. Zorg dan ook dat je voldoende tijd hebt iedere dag voor jezelf. Om te wandelen, even te zitten en gezond te koken.

Om je te helpen uit te zoeken wat je kunt doen aan je overgangsklachten kun je alvast een kijkje nemen op de volgende websites:  

https://www.vrouwenindeovergang.nl

https://www.thuisarts.nl/overgang/ik-ben-in-overgang

https://www.degynaecoloog.nl/onderwerpen/thuisarts-nl11534/

Voor een persoonlijke aanpak, op jouw lijf geschreven maak je een afspraak bij mij. Stuur mij een mail via het contactformulier. Dan bel ik je om een afspraak in te plannen. Dat kan bij mij in de praktijk in Hoofddorp en kan online.

BEST SELLER

Summer's 2021

LA-based mental health nonprofit focused on group art therapy.
TOP Trending

New Arrivals

blog post

Latest News

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black and there a stars.